Even voorstellen

Ik ben William Ramakers en ben al zo lang als ik mij kan herinneren bezig met fotografie. Vroeger nog met analoge fotografie, met de al bijna vergeten filmrolletjes. Mijn laatste analoge camera was een Mamiya 6×45 medium format camera. Dit zal de meeste mensen niets meer zeggen, maar denk maar aan zo’n camera waar je boven in moest kijken met een zwengeltje aan de zijkant om de film te transporteren.

Uiteindelijk de overstap gemaakt naar digitale fotografie, waar de mogelijkheden bijna onuitputtelijk zijn. Zoals je in mijn portfolio kunt zien heb ik al wat verschillende takken van de fotografie doorlopen. De laatste tijd ben ik vooral bezig met interieur-, product- en bedrijfsfotografie. Foto’s spelen een zeer belangrijke rol in het dagelijkse leven. Zonder foto’s zou er weinig online worden verkocht en bijvoorbeeld identificatie wordt ook een moeilijk verhaal. Door foto’s weten we nu ook hoe het eruit ziet op plaatsen waar we nog nooit zijn geweest. Kortom, het leven zou een stuk ingewikkelder worden als er geen foto’s zouden zijn.

Ook het presenteren van je bedrijf via welk medium dan ook, hangt of staat met de kwaliteit van de gebruikte foto’s. Een goed gebouwde website met slechte foto’s heeft geen uitstraling en zal minder worden gewaardeerd door bezoekers. Een betere presentatie van uw bedrijf of producten zult u terugzien in uw verkoopomzet.

Ik kan u hierbij helpen. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.